Pregătire pentru viitor

626Întrebare: Probabil că nu există niciun punct pe hartă unde să nu trăiască evrei. Care sunt motivele dispersării lor în întreaga lume? De ce este necesar acest lucru?

Răspuns: Aceasta este o pregătire pentru viitor. Evreii sunt grupul de oameni din vechiul Babilon care au primit metoda de corectare a umanității și de ridicare a acesteia la următorul nivel de existență, la următoarea dimensiune. Acum ei trebuie să o prezinte lumii întregi. A sosit timpul.

După cum scrie în Cartea Zohar, acest lucru ar fi trebuit să se întâmple la sfârșitul secolului XX. Vedem cum, în zilele noastre, înțelepciunea Cabala devine din ce în ce mai populară, deoarece umanitatea are nevoie de o nouă metodă, de o înțelegere a cauzelor, consecințelor și scopului existenței sale.

Evreii au păstrat această metodă timp de 4.500 de ani. Deși nu reprezintă un grup genetic, în această perioadă a apărut o tradiție, o secvență și o conexiune genetică specială și la nivelul nostru corporal.

Întrucât au fost angajați în anumite corectări și realizări spirituale, acest lucru și-a lăsat amprenta asupra capacităților lor corporale: istorie, geografie și tot ceea ce vedem de-a lungul tuturor mileniilor

În plus, ar trebui să luăm în considerare curentul ascuns al acestui vechi grup babilonian numit evrei, de la cuvântul „Yichud” (unitate), care se bazează pe atingerea unității întregii umanități între ei și cu Creatorul. Acestea sunt cele zece triburi care s-au desprins din grupul general acum 2.800 de ani, în momentul distrugerii Primului Templu. Toți sunt împrăștiați prin lume și nu știm unde sunt sau cine sunt.

În consecință, există subcurenți uriași în umanitate și nu înțelegem de ce se produc brusc anumite evenimente. Toate acestea au ca scop corectarea lumii și, prin urmare, sunt cumva conectate cu acest grup. Cu toate acestea, restul umanității este relativ pasivă.

Din „Close-up” de la KabTV

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: