Pregătirea pentru învățarea integrată

947Întrebare: Cum facem ca munca fiecărui specialist în educație integrală să fie cât mai eficientă pentru a obține o diseminare eficientă?

Răspuns: Cel mai important lucru în munca unei persoane este să primească aprobare, respect și sprijin din partea echipei în care lucrează.

Vrem să facem același lucru în acele locuri în care difuzăm creştere și educație integrală. Începem să țesem o rețea de conexiuni, astfel încât oamenii să fie conectați reciproc, astfel încât să înțeleagă cum pot îmbogăți echipa, cât de ușor este, cât de vesel și mai confortabil va fi pentru ei.

În acest fel, se pot îmbunătăți atât pe ei înșiși, cât și mediul în care există și se pot simți fericiți. Mai întâi, trebuie să menținem în mod artificial o astfel de stare, până când începem să o primim din conexiunea internă unul cu celălalt.

Pentru aceasta este desemnată o persoană responsabilă care se asigură că membrii echipei au o ascensiune constantă, adică alege conținut special, clipuri, aranjează convorbiri între ei pe parcursul zilei etc.

Mai mult, cei responsabili ar trebui să înțeleagă că, din moment ce sunt angajați în diseminare, nu au ce să transmită altor oameni fără un foc interior. O persoană cu o dispoziție proastă care se află într-un declin mental, cu siguranță are nevoie de o echipă. El are nevoie să fie ridicat, pus pe picioare, vindecat și liniștit. Și numai atunci când este plin de energie interioară, cu o atmosferă de unificare specială, poate merge mai departe și face mai mult, altfel va eșua în muncă.

Oamenii care conduc clasele integrale, în primul rând, ar trebui să se unească, să obțină o inspirație colectivă, un sentiment de securitate, fiabilitate, un sentiment de stare înaltă. Ei trebuie să se arate studenților ca fiind încrezători, cunoscători și purtând o încărcătură interioară și căldură.

Când intră în echipă, ar trebui să dea senzația că acolo sunt, să zicem, nu trei oameni, ci unul, un întreg comun. Ei încep să se joace cu colectivul cu șase mâini, ca un singur corp.

Întrebare: Ar putea exista concepte precum invidia și onoarea?

Răspuns: Aici este totul! Avem de-a face cu egoismul omului, înțelegem baza naturii sale. Prin urmare, ar trebui să existe invidie, putere, onoare, respect, un sentiment de salt, un sentiment de plăcere în atac și așa mai departe. Adică toate aceste calități ar trebui să funcționeze, absolut toate!

Din KabTV “Prin timp”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed