Pregătirea pentru liberul arbitru

49.01Întrebare: Să spunem că inteligența artificială nu poate exista independent și nu poate să inventeze lucruri. Poate gândi totul foarte profesional, dar totul este deja încorporat în programul său. Nu va avea niciodată nicio soluție independentă, doar un program.

Și cu ce ne deosebim de inteligența artificială, de acest program? Ce nu este încorporat în noi pentru a-l putea implementa noi înșine? Și cum este posibil asta?

Răspuns: În afară de lumină, avem de toate. Lumina  este puterea dăruirii și a iubirii, pe care nu o avem inițial și care, acționând asupra noastră provoacă propriile calități în noi. Devenim purtătorii ei, posesorii unei alte puteri. La urma urmei, pe lângă puterea egoistă de a primi care este în noi, apare o altă putere (sau calitate) de a dărui.

Întrebare: Asta înseamnă că oricum, noi suntem programați?

Răspuns: Sigur. Absolut programaţi! Când profesorul meu s-a uitat la mine, a văzut întregul meu viitor. Unde este Wolf Messing față de el?!

Întrebare: Dar unde este sentimentul că tu însuți ai realizat asta și nu este Creatorul cel ce te-a introdus în aceste stări pentru ca tu să ajungi să atingi spiritualul?

Răspuns: Nu ești acum în același mecanism, aceeași matrice?! Nu se joacă El cu tine acum?

Ți se pare că experimentezi, că ești liber și faci orice. Și te răsucește aici în toate felurile: aici te face să stai întins,  acolo să faci altceva, să pui un fel de truc aici, să faci o faptă bună dincolo.

Așa te răsucește pentru a te duce prin tot felul de stări și astfel dai naștere în tine la tot felul de senzații noi, astfel încât să analizezi totul, să simți, să câștigi experiență și să fii capabil să fii conștient, să înțelegi cine și ce, și să fii pregătit pentru liberul arbitru.

KabTV “Am primit un apel. Vezi ce nu există” 30.08.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed