Prietenii mei, din inima mea

Ne putem imagina cum ar trebui să fie rugăciunea către Creator . Putem discuta în general. Dar de ce este atât de dificil să rostești aceste cuvinte care se adresează Lui? Trebuie să mă simt pe mine, iar pe mine, ca parte a grupului, să văd contribuția lor și impresia Creatorului, pe care o primesc prin ei. Adun toate aceste impresii în interior și le folosesc pentru a mă întoarce către Creator, prin grupul de zece.

Trebuie să pun totul prin inimă. Ori de câte ori inima nu este în măsură să facă munca, mă ajut cu mintea, cu gândurile mele. Cel mai bine este să fie lucrarea inimii, pentru ca mintea doar să sprijine inima, când nu îmi pot simți deloc mintea, lucrând exclusiv cu simțurile.

Așa trebuie să lucrăm pe parcursul zilei, în fiecare zi, adunând inspirație din partea tuturor prietenilor. Nici măcar nu trebuie să mă întâlnesc fizic cu ei, pentru asta. Prietenii mei sunt în inima mea și depun efort să-i simt, să devin inspirat și să simt Creatorul, comun nouă tuturor, în interiorul unei astfel de inspirații. Cu această inspirație de la Creatorul pe care îl primesc prin prietenii mei, întorc rugăciunea înapoi la El, MAN și, de asemenea, prin prietenii mei. Acesta este cercul muncii noastre.

Din prima parte a  Lecţiei zilnice de Cabala 1/29/20, “Dând multumire Creatorului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed