Prima intalnire cu Lumina

Intrebare: Poti descrie prima ta experienta spirituala, prima intalnire cu Lumina Superioara ? Cum se simte?

Raspuns: Prima experienta spirituala este comuna pentru toti, pentru ca, in general, oamenii trec prin aceleasi stari. Cand o persoana intalneste pentru prima oara Lumina, el sau ea simte ca intreaga lume este plina de iubire, ca o forta calda, fara limite. Este o senzatie calda si blanda si intreaga lume este perceputa in acest fel. O persoana vede lumea obisnuita in jurul ei, totusi simte ca aerul a devenit mai gros, mai cald, mai bland. Este senzatia ca esti tratat cu blandete si cu delicatete.

Cam asa este prima senzatie spirituala pe care o are o persoana. De regula, el o uita. Nepasarea, (uitarea senzatiei) intervine pentru a-i da unei persoane o dovada si un suport, pentru a crea noi vase de perceptie (Kelim) in interiorul persoanei, facand avansarea posibila.

Dupa aceasta prima experienta, care ii este data persoanei de Sus, acea persoana trebuie sa depuna un mare efort pentru a obtine aceeasi senzatie in mod independent. Mai tarziu, urmeaza senzatii care sunt de miliarde de ori mai puternice. Totusi, persoana respectiva le va domina, intelege si va lucra cu aceste senzatii.

Toate aceste impresii, incepand cu prima, sunt simtite de o persoana in dezvoltarea punctului in inima

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: