Prima înțelegere a spiritualității

Când multe grupuri abordează tranziția de la lumea corporală la cea spirituală și fiecare grup de zece vrea să se unească și să o realizeze în interiorul lui, acesta este deja un eveniment imens, nașterea sufletului.

Din viața corporală știm că principalul lucru este începutul sarcinii, reținerea acesteia astfel încât să nu existe avort spontan și apoi nașterea. Acesta este un proces foarte complex în care sunt posibile tot felul de complicații. Dar când toate acestea trec și omul se naște, începe să crească.

Cel mai dificil lucru în munca spirituală este prima pătrundere în spiritualitate: conexiunea în jurul punctului spiritual, care este unul pentru tot grupul de zece. Dacă îl înțelegem cu toții, începem să ne dezvoltăm, să primim din ce în ce mai multă împlinire.

Procesul de creștere spirituală constă în urcări și coborâri, creșterea alternativă a calității primirii și a calității de dăruire. La urma urmei, nu putem primi puterea dăruirii fără să simțim lipsa acesteia. Așa că trebuie mai întâi să coborâm în egoism, să îi simțim tot răul și necesitatea de a-l corecta în dăruire.

Așa că vom continua să ne legănăm înainte și înapoi ca un puls care bate sau ca procesele care au loc într-un embrion. Dar aceasta este deja opera forței de dăruire asupra forței noastre naturale de primire în conformitate cu dorința noastră de a ne deplasa sub autoritatea forței de acordare.

Aici începe nașterea în lumea spirituală; începe cu dorința de a se anula în grupul de zece, astfel încât forța superioară să acționeze asupra noastră și să facă cu noi tot ce vrea. Suntem gata să ne separăm complet de egoismul nostru pentru a deveni asemenea Creatorului.

Dacă cineva încearcă să implementeze singur, va ajunge cu siguranță la un avort spontan, pentru că este singur. Dar dacă este inclus în grupul celor zece, între prieteni, atunci nu va renunța. Dacă ne unim și ne străduim pentru același scop, pentru aceeași putere de dăruire reciprocă și ne susținem reciproc, atunci începem să ne dezvoltăm corect.

Și imediat ce mă despart de grupul de zece, devin mort, ca un organ tăiat din corp, și va exista cu siguranță un avort spontan. La urma urmei, spiritualitatea, spre deosebire de corporalitate, este perfectă și nu poate fi nimic parțial. Dacă cineva iese, creează o problemă pentru toată lumea.

Prin urmare, este necesar să protejăm conexiunea dintre noi și conexiunea cu Creatorul în orice mod posibil. În măsura în care toată lumea se anulează în fața celorlalți și toată lumea se anulează în fața Creatorului, noi îi oferim Creatorului posibilitatea de a avea grijă de noi, ca o picătură de sămânță în pântecele mamei care se dăruiește autorității mamei.

Din lecția zilnică de Cabală din 11.01.2021, „Ibur (concepție) și pregătirea pentru naștere

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: