Prin ce mijloace vor egoiștii să hrănească populația Pământului?

961.1Oamenii, în trecut, și-au făcut planuri pe 5 ani, pe 30 sau pe 50 de ani. Astăzi, nimeni nu face deloc planuri; principalul lucru este să trăiești pentru ziua de azi și asta este, iar atunci se va întâmpla ceva.

Prin urmare, dacă privim din punctul de vedere al elitelor sau al unui cerc restrâns de oameni care, după cum cred ei, aleg să conducă lumea și forțează natura să acționeze într-un fel sau altul, se dovedește că astăzi nu este nevoie de un număr atât de mare de oameni.

Dacă acum, în liniște, calm, fără probleme, cu boli, decese și destrămarea familiei și cu oamenii care încep să ia în serios respingerea căsătoriei și să aibă copii, atunci în decurs de o singură generație populația Pământului se va înjumătăţi. Apoi, în generația următoare, se va înjumătăți din nou și așa mai departe. Adică, să spunem, în 100 de ani populația poate fi redusă la două miliarde.

O generație este înlocuită la fiecare 20 până la 25 de ani. Imaginează-ți dacă un cuplu naște doar un copil, atunci populația se reduce la jumătate. Dacă nu dau naștere la niciun copil, atunci este o reducere de 100%.

O astfel de cercetare a planului de reducere a populației, ordonate prin mass-media, psihologi și ideologi, există de mult timp. Mass-media, dezvoltarea internetului, problemele familiei, promovarea homosexualității, a drogurilor și a divorțului, în general, totul are ca scop distrugerea conceptului de „instituție a familiei”. Toate acestea au fost deja calculate și se creează programe speciale.

Putem înțelege că acest lucru se face fără durere, „cu dragoste” pentru umanitate pentru că altfel nu vom supraviețui pe pământ. Oamenii se „mănâncă” unii pe alții, mănâncă pământul și îi distrug echilibrul, care deja nu există.

Pentru a hrăni populația într-un mod egoist, nu este suficient pământ. Dacă luăm în considerare munții, văile, mările, oceanele, pădurile și pășunile, se dovedește că avem o medie de paisprezece metri pătrați de persoană. Este posibil, desigur, să construiești un număr mare de orașe, dar acest lucru nu este rațional, epuizează complet Pământul. Am smuls totul în vreo 50 de ani.

Înseamnă că avem o problemă serioasă care poate fi rezolvată prin reducerea populației la o limită rezonabilă. Această problemă este rezolvată de egoiști care raționează înțelept. Cum altfel o putem rezolva? Un număr foarte mare de oameni sunt ca albinele: sunt trântori, sunt muncitori și sunt cei care nu sunt muncitori. Dar cu albinele este clar că există o valoare în toate grupele. Dar nu aici!

KabTV „Am primit un apel. Distrugerea populației Pământului” 11.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: