Prin ochii Grupului

938.02Metodologia noastră este foarte practică și concretă. Trebuie să mă acord cu Creatorul. Nu este nimeni altcineva în afară de El și trebuie să fiu îndreptat spre El. Pentru a face acest lucru, am un dispozitiv, grupul.

Dacă mă acord cu grupul în așa fel încât egoismul meu să scadă treptat și să văd totul nu prin egoismul meu, ci prin proprietățile dăruirii, conexiunii și iubirii, atunci voi putea ajunge la starea de revelație a Creatorului. Asta facem. Nu este nimic altceva aici.

În realitate, grupul este într-o stare ideală, este în armonie absolută cu Creatorul, în deplină adeziune cu El. Dar, din punctul meu de vedere, este un zero total, dacă nu un minus.

Deci, trebuie să ridic acest grup din ce în ce mai sus în ochii mei de fiecare dată, fiecare prieten și toți împreună. Și apoi mă ridic pe mine, îmi ridic viziunea și opinia la un asemenea nivel încât încep să-l văd pe Creator prin ochii grupului.

Prin urmare, se spune: „De la iubirea pentru ființele create la iubirea pentru Creator”. Nu există altă metodă. Aceasta este ceea ce avem în fața noastră în lumea noastră: omul, societatea, umanitatea și Creatorul.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/7/22, „Adeziunea cu prietenii” Lecția 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed