Profesor și studenți: scrierea articolelor

962.8Comentariu: De multe ori le oferi elevilor sfaturi diferite, de exemplu, pentru a scrie articole. Dar există astfel de stări când nu are stare necesară să scrie, gândurile dispar complet. Există un sentiment de mare regret că sfatul profesorului nu poate fi îndeplinit.

Răspunsul meu: Eu însumi nu am scris o perioadă mare de timp. Există Facebook, Twitter, mai multe surse în care poți scrie. Practic, uneori trimit mici „gloanțe” pentru studenții mei. În aceeași zi, sunt traduse în diferite limbi și oamenii le citesc.

Ele se bazează pe materialul din lecția trecută sau ceea ce se întâmplă în lume sau pe tema următoarei lecții planificate pentru mâine.

Uneori mă trezesc la miezul nopții ca să pot posta în Twitter înainte de lecție, uneori o fac în timpul zilei. Cred că ceea ce scriu acolo este foarte important și mă bucur că există o astfel de oportunitate în care este postarea este limitată și stai și calculezi, calculezi cu adevărat, astfel încât fiecare cuvânt să aibă propria greutate, iar mesajul să nu meargă dincolo de numărul permis de litere.

Și nu scriu articole. Nici măcar nu calomniez un articol detaliat, dar dau ideile mele oamenilor care au astfel de abilități. Și ei sunt cei care scriu în principal în patru limbi: engleză, spaniolă, rusă și ebraică.

Prin urmare, dacă întâlniți undeva articole actuale, semnate de „Michael Laitman”, atunci acestea sunt ideile mele exprimate de studenții mei.

Întrebare: Nu distorsionează mesajul?

Răspuns: Nu. Îi cunosc și îi controlez clar pe cei care scriu și, prin urmare, vorbesc atât de calm despre asta. Puteți lua aceste articole ca fiind absolut ale mele.

Întrebare: Dar Twitter este o instrucțiune personală?

Răspuns: Da. Sunt eu personal.

Din emisiunea de pe KabTV „Profesor – student”, 07.02.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed