Profeții vor merge din nou pe pământ

750.01Cartea Zohar, VaYechi [Jacob Lived], Item 593: Inițial, a existat profeție în rândul oamenilor. Știau și le plăcea să cunoască gloria celui de sus. Când profeția a încetat în ei, au folosit un ecou. Acum profeția, precum și ecoul, s-au oprit și oamenii folosesc doar vise.

Mulți ani după părăsirea Babilonului și înainte de distrugerea celui de-al Doilea Templu, a existat un grup de oameni care se aflau într-o stare de comunicare spirituală personală și de grup cu forța superioară sau natura, adică cu Creatorul.

Pe lângă faptul că erau toți la acest nivel, erau și profeți printre ei. Imaginați-vă nivelul acelor profeți despre care este scris în cărțile sfinte!

Apoi au căzut de la nivelul spiritual al „iubirii aproapelui tău ca pe tine însuți” în ură neîntemeiată și au pierdut sentimentul Creatorului în calitățile lor egoiste, adică au încetat să mai fie profeți. Profeția a dispărut. Tocmai despre asta vorbește Cartea Zohar, deoarece a fost scrisă în momentul în care a avut loc distrugerea Templului.

Distrugerea Templului este distrugerea comunicării cu Creatorul.

Cartea Zohar a fost scrisă pentru a fi dezvăluită în două mii de ani. Și acum, după ce am primit această carte de la ei, putem reveni la aceleași grade de profeție.

În acești 2.000 de ani, ne-am deconectat complet de percepția spirituală și acum putem reveni într-o stare în care profeții vor merge pe Pământ.

Din emisiunea de pe KabTV „Puterea cărții Zohar” # 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed