Programul Spiritual Computerizat

Stiinta Kabbalah se aseamnana cu un program ce seteaza actiunile unui computer. Ordinele sale interioare sunt inregistrate sub forma cuvintelor, pe care apoi programul le citeste si le executa.

Din exterior se vede ca citesti un text Kabbalist. Citind literele, cuvintele si randurile, ne setam actiunile mecanismului nostru interior. Pare ca citim, pur si simplu, citim un text si pronuntam cuvintele, dar in realitate, noi introducem comenzi in mintile si dorintele noastre, care, mai apoi, sunt executate.

Acesta este motivul pentru care o carte scrisa de un Kabbalist pentru un nivel spiritual inalt contine o forta speciala. Baal HaSulam si-a scris textele bazandu-se pe actiunile sale conform acestui program. Prin urmare, cand citesti textul asta, atunci chiar si fara sa intelegi despre ce se vorbeste, absorbi o anumita secventa de actiuni pe care mai tarziu le indeplinesti.

Vasele tale de perceptie incep sa se pregateasca conform textului, si tu incepi sa percepi noile forme ale vaselor tale de perceptie. Le simti ca fiind noile tale calitati, pe care le numesti “Lumina care Corecteaza”. Dar nu-i o lumina ce vine din afara.

Prin urmare, cand noi studiem texte Kabbaliste, nu facem doar studiu, ci setam actiunile unui program care directioneaza corectarea imediata dar treptata a simturilor noastre.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: