Pulsul vieții spirituale

530Ar trebui să evaluăm orice stare doar din punctul de vedere al conexiunii sau deconectării dintre prietenii din grupul de zece și cât mai intern posibil. Acest lucru ne va ajuta să avansăm mai repede către scopul nostru.

Dacă verificăm în permanență cât de apropiați sau cât de îndepărtați suntem de prieteni, vom descoperi foarte repede atitudinea Creatorului față de noi și modul în care El ne învață bazele conexiunii pe care trebuie să o dobândim, pentru a ne întoarce la singurul suflet al lui Adam HaRișon.

De acolo, vom înțelege că tot ce se întâmplă în lume depinde doar de conexiunea dintre noi și că numai prin conexiunea dintre noi este posibil să corectăm lumea. Cu cât dăm mai mult control Creatorului prin conexiunea noastră, cu atât lumea va deveni mai bună. Atunci vom începe să ne conectăm în grupuri de zece: zece grupuri de zece împreună, o sută, un milion … Dar acestea le vom simți ca un singur grup de zece.

Vom descoperi că Creatorul există întotdeauna între noi, fie într-o ascundere mai mare, fie revelându-l mai mult. Și astfel vom simți acest puls al vieții spirituale, contracții și expansiuni constante, avansând din ce în ce mai mult spre unitatea dintre noi și spre conexiunea cu Creatorul.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 29.01.2021, „Iubirea acoperă toate păcatele”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: