Purtători ai scânteii luminii

294.1În lumea noastră, evreii sunt purtători ai unei scântei de lumină; prin urmare, oamenii îi urăsc în mod subconștient: „Există ceva ciudat la ei, ceva la ei nu este în regulă. Ei nu sunt ca toți ceilalți oameni; sunt ca o rasă specială sau ca extratereștrii din spațiu.”

Și de fapt este adevărat. La urma urmei, există fragmente de scântei în ei, care sunt opuse egoismului unei persoane sănătoase obișnuite. Prin urmare, pe de o parte oamenii sunt atrași de ei; pe de altă parte îi urăsc.

Din asta au inflamat un întreg sistem, antisemitismul și orice altceva. De ce? Cam asta este diferența de calități! În lumea noastră, ei sunt singurii care au o scânteie de lumină.

Acești evrei încă încearcă să-i convingă pe toți că sunt ca toți ceilalți. Dar această scânteie este încorporată în ei, nu o pot tăia cu niciun instrument chirurgical! Au ceva ce alții nu au. Ceilalți oameni sunt obligați să îi urască pentru că aceasta este o calitate opusă, nu este deloc din lumea noastră!

Prin urmare, până când aceeași calitate nu se va manifesta la toți oamenii, antisemitismul va exista. Adică pe de o parte este imposibil să distrugi acești oameni, acest trib, acest grup practic cabalist, pentru că au un scop superior: să transmită lumii întregi cea mai înaltă stare.

Pe de altă parte atât timp cât nu își împlinesc misiunea pe care ei înșiși nu o bănuiesc, antisemitismul și ura față de această calitate nu vor trece. Trebuie să o inverseze, dar nu de dragul lor.

Antisemitismul îi împinge cumva la asta și catalizează procesul.

KabTV „Am primit un apel. Acei evrei, din nou!” 09.06.12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: