Răbdare și nu te retrage

507.05Cheia pentru a avansa cu succes este doar să ai răbdare și să nu te retragi. Creatorul verifică o persoană conducând-o prin tot felul de stări. El este obligat să facă acest lucru ca să ne șlefuiască în mod corespunzător și să ne pregătească pentru dobândirea spirituală.

Prin urmare, fiecare zi (sau chiar de mai multe ori pe zi) ar trebui să fie începută de la zero: deznădăjduiesc și o iau de la capăt, și deznădăjduiesc din nou. La urma urmei, una este imposibilă fără cealaltă. Și astfel mergem înainte, indiferent de situație.

Numai cei care cad—așa cum se spune: „Cel drept va cădea de o mie de ori și se va ridica”—vor ajunge la limita în care Creatorul va spune: „Ajunge, Mă dezvălui acestei persoane”. Trebuie doar să nu te retragi, dacă nu poți, atât de mult cât poți; cazi-te ridici; cazi-te ridici. Ca un copilaș, de câte ori cade până învață să meargă! Așa suntem noi.

Prin urmare, este nevoie de răbdare. Viața trece oricum și nu există nimic în ea care să merite să investești eforturi, în afară de a-ți permite să exiști și să realizezi gândul creației

Noi am primit deja o oportunitate norocoasă. Am fost aleși de Creator. Așadar, să continuăm până la final și să nu disperăm.

Din cadrul unei conversații la evenimentul pentru unitate „Cortul Unității” 13/10/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed