Războiul lui Gog și Magog, partea 6

258Oferiți Israelului Oportunitatea de a dovedi

Întrebare: Potrivit cărții Zohar, toți regii care i-au persecutat pe evrei de-a lungul istoriei, precum Sanherib, Nabucodonosor și alții, vor lua parte la războiul „Gog și Magog”. Cum înțelegem corect acest lucru?

Răspuns: Toate ideologiile, chiar și cele care au domnit odată în această lume și apoi au eșuat, se vor ridica împotriva Israelului din nou și din nou pentru a permite Israelului, linia de mijloc, să demonstreze puterea interconectării, iubirea și unitatea și direcția către Creator.

Comentariu: În Cartea Zoharului este scris că în viitor Creatorul va învia pe toți regii care au asuprit Israelul și Ierusalimul: „El le va da putere, iar ei vor aduna restul națiunilor în sine și vor lupta împotriva Ierusalimului. Iar Creatorul îi va răsplăti în mod deschis lângă Ierusalim în viitor, așa cum este scris: „Aceasta va fi înfrângerea cu care Creatorul va lovi toate națiunile care au luptat împotriva Ierusalimului”.

Răspunsul meu: Cartea Zohar descrie alegoric toate acțiunile spirituale. Este clar că nu au nicio legătură cu realitatea, cu corpuri, locuri, războaie și forțe. Toate acestea sunt rezolvate 99% numai în lumea spirituală.

Și în lumea noastră, există doar un fel de umbră a acestei, o mică copie nesemnificativă, complet invizibilă pentru ochii noștri. Acest lucru se manifestă, de exemplu, sub forma unui mic conflict între popoare, între țări, astfel încât acestea să dezvăluie puțin această bază și apoi să ajungă la numitorul comun.

KabTV „Stările spirituale” 30.04.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed