Reacția La Influența Naturii

294.3O persoană primește în mod constant tot felul de influențe de la natură, din mediul înconjurător și din întreaga lume prin milioane de canale diferite și reacționează la acestea.

Cum putem înțelege ceea ce obținem și cum putem reacționa pentru a obține aranjamentul reciproc potrivit de la nivelul naturii la care interacționăm cu ea și să mergem mai departe cât mai eficient posibil către revelarea deplină a naturii în noi și revelația deplină a noastră în natură?

O persoană se află în interiorul unui sistem închis al naturii, care o afectează prin diferite canale la toate nivelurile: în familie, la locul de muncă, în societate și așa mai departe. Dacă el stabilește că poate folosi toate aceste tulburări pentru creșterea sa spirituală, atunci aceasta poate fi numită o binecuvântare. Și invers, dacă nu poate justifica nimic, atunci este un blestem.

Dar, în principiu, i se oferă întotdeauna posibilitatea de a se ridica, de a dezvălui natura Creatorului și de a obține binecuvântări. Și dacă nu funcționează, atunci ar trebui să o ia în cont propriu.

De la KabTV  “Stări Spirituale” 2/8/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: