Realizarea finalității dezvoltării egoiste

115.06Cabala spune că toate crizele pe care le simțim sunt necesare tocmai pentru ca noi să ne dăm seama de răutatea și finalitate dezvoltării noastre egoiste. În comunicarea noastră, ne lipsește o a doua forță, una pozitivă. Nu poți trăi doar cu una dintre aceste forțe. Lumea noastră este pur și simplu lipsită de influențe pozitive. Totul se mișcă doar pentru obținerea beneficiului și plăcerii fiecărui individ.

Toate acestea ar trebui să conducă la o reevaluare a paradigmei noastre. Trebuie să devenim foarte serioși în ceea ce privește aducerea de forțe pozitive în gestionarea lumii noastre, inclusiv familiile dezintegrante, statele dezintegrante, întreaga umanitate și să existe între cele două forțe, la fel ca întreaga natură.

Existența naturii se bazează pe două forțe: plus și minus. În relațiile noastre, toată lumea trage pătura peste sine. Aceasta este problema umanității, pe de o parte.

Pe de altă parte, aceasta este dezvoltarea noastră, astfel încât să ajungem în mod conștient la nevoia de a ne completa natura cu o forță pozitivă și la interacțiunea corectă a ambelor forțe.

KabTV „Abilitățile de management”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed