Reînnoiţi-vă în fiecare minut!

294.1Comentariu: Spuneți că este necesar să învățăm să ne golim rapid pentru ca a doua zi să fie ca una nouă. Nu trebuie să rămânem blocat în calculele de ieri.

Răspunsul meu: Da, o condiție obligatorie pentru munca spirituală este să fie reînnoită în fiecare minut. În niciun caz nu te târâi de la un minut la altul. Lasă-l pe cel anterior în ultimul minut, iar în cel nou fii un nou-născut, cu vederi noi, gusturi noi, o atitudine nouă față de orice.

Voi putea sau nu? Dacă nu, atunci sunt un animal care nu se schimbă în timpul vieții, în timp ce un om se schimbă.

Comentariu: Dar memoria există totuși. Mulți bătrâni trăiesc în amintiri din trecut.

Răspunsul meu: Acest lucru ne este dat intenționat, astfel încât să suferim de cât de mult poate am greșit altora. Este bine dacă oamenii au astfel de remuşcări. Dar în principiu este necesar să trăim ca noi. Eu personal nu pot altfel. Pur și simplu nu sunt de acord cu faptul că ziua sau o parte din ea a trecut chiar așa.

Am un program și trebuie să-l urmez: lecții, blog, pregătire pentru ateliere, tot felul de întâlniri, întâlniri de cinci minute, pregătire materiale pentru diseminare, pentru dezvoltare.

Chiar dacă eu nu schimb nimic, asta tot mă face să mă schimb. În avans, mă poziţionez într-un asemenea cadru care mă obligă să fac asta.

Există un program și sunt în el. Și în interiorul acestuia desigur, există și propriile mele gânduri și impulsuri bune. Cum pot ele să nu fie reînnoite?

KabTV „Am primit un apel. Cum să te schimbi în fiecare secundă” 7/14/12

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: