Relația corectă dintre ecran și dorință

Tora, Deuteronom 23:2: [Un om] cu testiculele vătămate sau al cărui membru este tăiat, nu poate intra adunarea Domnului.

O persoană nu poate intra în adunarea Domnului dacă nu are o astfel de corecție ca “Mila”- care este atunci când el a tăiat trei Klipot impure (dorințe). El nu poate lucra cu dorințele pure rămase și să se apropie de Creator.

Interacțiunea dintre un bărbat și o femeie este interacțiunea Masach-ului și dorinței. Este la confluența dintre bărbat și femeie, iar între ei este prezentă revelația Creatorului.

Acest lucru este posibil numai atunci când există bărbatul potrivit, femeia potrivită și relația potrivită între ei. De aceea, nu pot exista femei ciudate (dorințe). Atunci, sistemul este distrus. Și nici nu poate exista o persoană care are unele daune în Masach, când dorința și intenția se opresc. Daunele din Masach sunt “testiculele vătămate” sau “membrul tăiat”.

Mai multe despre asta se pot găsi în al șaselea volum al Talmud Eser Sefirot (Studiul celor zece Sefirot), unde se explică cum se formează semințele, cum are loc încălzirea și așa mai departe. În general, este descrisă munca unui sistem imens și complex. Apoi, poate deveni puțin mai clar de ce totul se naște în jurul acestuia, atât viața nouă, cât și revelația Creatorului.

Din emisiunea de pe Kab TV Secretele Cartii Eterne

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: