Revelați Superiorul și nu veți regreta !

Întrebare: Senzația de Superior este percepută ca o plăcere?

Răspuns: Absolut. Senzația de Superior aduce mereu plăcere. Nu poate exista o persoană care dezvăluie Creatorul și să regrete. Superiorul este cel care determină întreaga lume; este AHP în interiorul căruia sunt ca un bebeluș în pântecul mamei. El creează întreaga mea realitate.

Dacă în plus față de lumea înconjurătoare resimt, de asemenea, pe cel care a creat asta, înseamnă că dezvălui Superiorul. În plus față de ceea ce pot percepe acum cu inima mea și mintea mea, absorb în proprietățile mele, dorințele și gândurile mele, în întreaga imagine a lumii trebuie să adaug un participant special.

Nu este o persoană, ci o altă forță care creează această lume, o organizează, o pune în mișcare cu un program special în ea, și o menține în această stare. Aceasta este puterea care m-a creat și lumea în care sunt, dar este mai sus de mine.

Prin urmare, oricare dintre revendicările mele, pentru mine și pentru lumea întreagă, sunt acuzații contra acestei forțe superioare, administratorul, Stăpânul. Se pare că nu puteți să-L vedeți în timp ce locuiți în aceste dorințe în care-I reproșați ceva. Dezvăluirea Superiorului se îmbracă mereu în recunoștință, iubire, o explozie de senzații frumoase.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala, 17.11.2014, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: