Ridică-te deasupra dorinței

232.05Cu cât cineva este mai sus decât prietenul său, cu atât egocentrismul său este mai mare. Cu cât te dezvolți mai mult, cu atât egoul se dezvoltă mai mult, doar că devine diferit; absoarbe și încorporează pe toată lumea.

Iar apoi te dezvolți îndeplinind dorințele altora și încercând să revelezi sistemul general de conexiune; în acest fel, acesta devine al tău. Punctul tău de pornire, rădăcina ta – baza vieții, sufletul – este punctul de pornire din care acționezi în mod constant.

De aceea, metodologia noastră se numește Cabala (primire), pentru că la final tu primești.

Această metodologie explică cum poți absorbi cu adevărat întregul univers în toată profunzimea sa. Tot ce inventează Hollywood-ul, tot ce poate gândi o persoană, toate acestea multiplicate de miliarde de ori mai mult poți absorbi în tine și te poți extinde la o stare în care nu mai simți limitările existenței pământești în niciun parametru, de-a lungul niciunui ax al timpului sau al volumului, sau chiar al senzațiilor.

Mai rău și mai bine – toți acești parametri se schimbă și devin relative. Te schimbi calitativ atât de mult încât transformarea nivelurilor mineral, vegetal și animal și a diferitelor lor modificări nu poate fi nici măcar comparată cu ceea ce treci tu.

Totul începe cu înțelegerea că dorința ta devine ceva care există separat de tine și în ea începi să lucrezi. O pui în mișcare ca pe un fel de mecanism, îi schimbi parametrii, o procesezi și o simți. Ești deasupra dorinței!

Din „Am primit un telefon. Maestru al deghizării” de KabTV 9/29/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed