Rolul femeii în menținerea unei relații bune

Cabala & Relaţiile

Sfaturi despre cum să construim relații de succes bazate pe principiile spirituale și pe înțelegerea naturii noastre

Lăudându-și bărbatul, o femeie îl ajută să se dezvolte și să întărească relația dintre ei.

Astăzi rata divorțurilor este uluitoare și majoritatea relațiilor sunt de scurtă durată. Din acest motiv, este foarte important ca oamenii să afle cum pot menține o căsnicie de succes.

Pentru ca o femeie să înțeleagă cum să-și îndeplinească cel mai bine partea ei din relație, ea trebuie să înțeleagă natura unui bărbat. Atunci ea va fi înțeleaptă și capabilă să creeze o relație de durată și iubitoare.

Dar cum poate o femeie să înțeleagă natura unui bărbat? La urma urmei, bărbații și femeile sunt atât de diferiți. De fapt înțelegerea corectă poate veni din acțiunile corecte. O femeie ar trebui să-și exprime aprecierea față de bărbatul ei, făcându-l să știe că el este special pentru ea, că este grozav – și făcând asta des! Atunci ea își va da seama de ce are nevoie de la ea și de ce fel de conexiune ar trebui să existe între ei.

Ea va vedea că un bărbat are nevoie de îngrijire maternă, laudă și admirație. În ciuda faptului că este masculin, mare și „macho”, un bărbat are de fapt o mare nevoie de simpatie. Și dacă o femeie îi dă asta, el nu o va putea părăsi.

De fapt, este similar cu modul în care o femeie se comportă cu un copil. Ea îi spune: „Ești minunat, ai făcut o treabă atât de grozavă, ești mare, poți s-o faci, ești special, ești cea mai specială persoană din lume – tu, tu, tu… ” Și asta îl face pe bărbat să rămână cu ea.

Dar cel mai important, ar trebui să facă asta cu iubire. Un bărbat dorește să audă asta tot timpul, pentru că bărbații sunt într-adevăr precum copiii și adesea văd o femeie ca pe o mamă. Și chiar dacă acest tip de relație poate părea „dezechilibrat”, va deveni echilibrat pentru că îl va face pe bărbat să vrea să „se ridice”, pentru a arăta cât de grozav este. Îi va trezi dorința de a deveni mai mare într-un mod pozitiv, mai degrabă decât într-un mod dominant, negativ.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: