Rolul femeilor in corectarea naturii

Întrebare:  Adesea spui că este mai greu pentru femei să se conecteze decât pentru bărbați. Dar dacă aruncăm o privire mai atentă, vom observa că o femeie astăzi, chiar și cu trei copii, vrea să depășească limitele căminului său.

Organizează tot felul de ateliere, cercuri de femei, vede valoarea conexiunii, înțelege că trăim într-un câmp comun.

O femeie dă naștere, iar aceasta este deja un fel de experiență de a ieși din sine, de dragul altei persoane. O femeie, în general, vrea să facă din întreaga lume o mare familie, un singur cămin.

Ești de acord că o femeie este, în mod natural, mai potrivită pentru conexiune decât un bărbat?

Răspuns:  În zilele noastre totul se schimbă dramatic și văd, cu adevărat, că există nevoia de a revizui cumva totul. Deodată, se dovedește că în cercurile noastre sunt mai multe femei decât bărbați.

La început, am explicat asta prin faptul că femeile nu sunt satisfăcute de viața lor. La urma urmei, au o familie, un soț și copii și tot ce este în jurul lor trebuie să fie bun și calm. Acest lucru este foarte greu de realizat în timpul nostru. Prin urmare, ne-am gândit că poate femeile sunt nemulțumite și că asta le aduce la Cabala.

Cu toate acestea, în principiu, vedem că astăzi nu își doresc cu adevărat o familie: „De ce am nevoie de un soț și de copii? În general, este posibil să trăim fără ele. Creatorul, spiritualitatea, sufletul și lumina superioară! ”

În ceea ce privește faptul că o femeie este mai mult pe pământ și vrea ca toată lumea să fie conectată, aceasta se datorează faptului că egoismul ei este aranjat într-un asemenea mod. Ea simte că acest lucru va oferi cea mai mare împlinire dorințelor ei egoiste.

Cred că astăzi nu mai contează dacă este vorba despre un bărbat sau o femeie. Totul se întâmplă la fel de egal, încât toate diferențele de gen nu mai sunt diferențe.

Cel puțin tendința este ca tot mai multe femei să vină la Cabala. Ele devin mai serioase, sunt lideri. Trebuie să spun că a fost întotdeauna așa: femeile duc umanitatea la obiective serioase. Iar bărbații se joacă. Ei merg oriunde îi împinge o femeie.

O femeie este mai liberă în egoismul ei decât un bărbat. Prin urmare, chiar sper că vom avea și mai multe femei și că vor arăta bărbaților cum ar trebui să tratăm conexiunea. Le va fi mai clar.

Bărbații se pot îmbrățișa, se pot plimba, pot merge la saună și li se pare că aceasta este o conexiune. Sunt confuzi. Femeile sunt mai sensibile la semnificația conexiunii reale, deoarece ele nici măcar nu se pot întoarce una spre cealaltă fără o nevoie.

Prin urmare, este posibil să vedem deja schimbări foarte serioase ale umanității în ceea ce privește rolul femeilor în corectarea naturii.

Din Lecția 5,  Convenţia Mondiala de Cabala din Moldova 9/7/19, Revenind la Creator

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed