Rugăciune către adresa corectă

Rugăciunea este ultima mea acţiune în relaţie cu Creatorul. Ca răspuns la rugăciunea mea, El va face o corecţie. De aceea, totul se încheie cu o rugăciune. Înainte de ea noi trebuie să ne pregătim, să descoperim mai exact ce anume cerem, în ce mod, de dragul cui.

Rugăciunea include toate cererile pe care creatura le ridică spre Creator. Desigur, acest lucru nu se întâmplă dintr-o dată. Nu se exprimă în cuvinte sau propoziţii, ci se bazează pe clarificări, una după alta şi să cerem ajutor până când ajungem la rugăciunea perfectă.

Creatorul este HaVaYaH completă care există în lumea infinitului şi conţine absolut orice. Aşadar, dacă vrem să luăm ceva de acolo, trebuie să facem o cerere precisă, la fel ca şi cu un calculator: adresa exactă unde să intre, ce parolă şi comandă să folosească, etc.

Această cerere trece apoi prin toate etapele şi intră în Malchut a lumii infinitului, unde există posibilităţi nesfârşite. Toate Kelim şi toate Luminile sunt acolo de la început, după cum este scris „sfârşitul unei acţiuni stă în gândul iniţial”. Adică starea corectată total există acolo în toată splendoarea ei.

Dacă lucrăm corect, atunci intrăm în acest sistem. Pe baza cererii noastre, noi găsim locul corect din el şi extragem ce avem nevoie din această „memorie” generală, unde dorinţele şi luminile exist deja în unitate. Acest lucru ne influenţează şi ne promovează spre starea pe care am cerut-o în rugăciunea noastră.

Din prima parte a lecţiei zilnice de Cabala 1/25/18, Scrierile lui Baal HaSulam, „Scrisoarea 56”

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: