Rugăciunea grupului

945Întrebare: Ce este rugăciunea grupului? Ar trebui să stăm în jurul unei mese și să lucrăm împreună ca într-un atelier sau să citim Siddur sau ceva din surse?

Răspuns: Rugaciunea  grupului este atunci când toată lumea simte același lucru. Când există o singură simţire în inimile tuturor prietenilor.

Discutați de mai multe luni despre importanța de a fi în contact cu Creatorul, cum să-L conectați la noi, cum să-I treziți influența asupra grupului și cum să-I atrageți atenția. Concentrându-vă în permanență gândurile asupra unei singure idei, aparent faceți apel la El. Vreţi să fiţi în contact cu El și îi cereţi acest lucru. Aceasta este rugăciunea.

Desigur, puteți citi Siddur. A fost scrisă și editată acum 2.500 de ani de către membrii Marelui Knesset, care erau mari cabaliști.

Au scris despre ceea ce au simțit și au văzut. Prin urmare, aceste rugăciuni sunt absolute și sunt destinate oricui. Oricine le spune, efectuează cel puțin o acțiune, dar trebuie să ne întoarcem la El mai mult din inimile noastre, din inima grupului.

Din KabTV “Fundamentele Cabalei” 4/18/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed