Să creăm o lume nouă

Întrebare: În dezvoltarea unei societăți care începe să înțeleagă Natura, va fi o „Vocea Mamei” care o va avertiza de pericole?

Răspuns: Va suna în noi vocea noastră interioară, fiindcă vom simți totul prin conexiunea noastră. Aceasta nu este intuiție, ci obținere și revelare, fiindcă construim între noi un sistem similar Forței Guvernante și, de aceea, revelăm sistemul nostru interior în așa măsură încât venim în contact cu el.

Acest contact este reciproc și în progres continuu. Vedem, simțim și înțelegem tot ce avem nevoie. El este mama noastră, profesorul, doica – „totul” nostru. Prin sistemul nostru de conectare, influențăm Forța Superioară care guvernează universul și se manifestă în conexiunea dintre noi.

Intrăm aici într-o relaționare complet diferită: mult mai reală și mult mai interioară. Începem să studiem legile comutării, legile comportamentale și legile conexiunii.

Aceasta este munca cea mai fascinantă, fiindcă omul începe să creeze o lume total nouă. Mai mult, el se controlează pe sine și societatea în alianță cu Forța Superioară, până când toată omenirea ajunge la o astfel de stare.

Din Kab Tv „Ultima generație” din 16/08/2017

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: