Să extinzi simţirile

549.02Întrebare: Cu siguranță l-aţi văzut pe profesorul dvs. Rabash în tot felul de stări, inclusiv în coborâri. Persoana care v-a explicat legile și principiile spirituale, în stare de coborâre ar putea fi complet opusă, s-ar putea contrazice pe sine. Care a fost atitudinea dvs. față de asta?

Răspuns: Nu fi naiv. Despre ce stări contradictorii vorbești? O coborâre este o stare în care te opreşti pentru a obține un balast nou și a te ridica odată cu el. Desigur, astfel de stări sunt foarte, foarte intense. Omul se deconectează de lume, de propria sa esență, de minte. Este cufundat în tulburări interne severe, dar trece peste toate.

Nu pot spune nimic despre asemenea condiții. Este imposibil să le transmiți, la fel cum nu poți transmite unui copil sentimentele tale dintr-o simfonie, de exemplu. Nu are încă sentimentele potrivite; nu a trecut prin tot felul de urcușuri, coborâșuri, griji, suferinţe sau sentimente de bucurie. El nu este încă flexibil în interior; sentimentele lui nu sunt încă extinse.

Este la fel cu cineva din lumea noastră în comparație cu un cabalist. Prin urmare, trebuie să lucrăm la cum să extindem sentimentele oamenilor și să le dezvăluim, apoi ei vor începe să perceapă împlinirea care există în lumea noastră – forța, câmpul în care existăm și care deține toată materia.

Acesta este rezultatul educației cabaliste sau integrale.

KabTV “Am primit un apel. Confidenţialitate” 12.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed