Să facem din aceasta o epidemie de bunătate

Împovărarea inimii ne este dată pentru a ne asigura libertatea de alegere. Criza globală, care a cuprins lumea din cauza epidemiei de coronavirus, arată cum forța superioară se ocupă de fiecare persoană, lăsându-ne oportunitatea de a alege liber, astfel încât să echilibrăm binele și răul, construind o linie de mijloc și aplecându-ne mereu către a face bine.

Coronavirusul dezvăluie fiecărei persoane, fiecărei țări și întregii lumi, adevărul despre relațiile noastre. Ne obligă să stăm  închiși acasă și să ne gândim, de ce se întâmplă acest lucru și în ce scop?

Dacă noi înșine ne dăm seama că putem trăi altfel, nu în felul în care obișnuiam să trăim, ci în armonie cu natura, în relații bune unul cu celălalt, ridicându-se deasupra egoismului nostru, atunci nu va trebui să trecem printr-o criză lungă și dureroasă. Putem ieși foarte repede din această epidemie. Virusul ne arată cât de mult am dezechilibrat lumea.

De fiecare dată, Creatorul aranjează o situație eficientă pentru a ne corecta. Prin urmare, epidemia de coronavirus și carantina sunt benefice pentru corectarea lumii. Virusul ne arată că suntem incapabili să fim împreună.

În loc să ne transmitem unul altuia lucruri bune și utile, ne transmitem boli și ne condamnăm reciproc la moarte. Așadar, să învățăm cum să ne conectăm prin relații bune pentru a ne transmite reciproc emoții bune, plăcere, bucurie, iubire, unitate și căldură. Aceste sentimente ar trebui să existe oameni.

Să înțelegem de ce ne transmitem un virus mortal unul altuia și cum să transformăm acest rău în bine pentru a ne îndrepta către o lume nouă. Sper că vom înțelege într-adevăr acest mesaj și îl vom putea transmite tuturor.

Din partea a 2-a a Lecției zilnice de Cabala 17/03/20, Lecția despre subiectul „Pesach (Paște)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: