Să facem spațiu în interiorul nostru pentru Creator

276.01Întreaga realitate este plină de marele nostru egoism. Întreaga lume, natura neînsuflețită, plantele, animalele și oamenii, toate acestea sunt niveluri ale dorinței noastre egoiste în care trebuie să începem să facem loc forței de dăruire, forței Creatorului.

Lucrăm în interiorul nostru, în interiorul percepției noastre asupra lumii, a conexiunii noastre și creăm un loc în care Creatorul poate plasa embrionul calității Sale de dăruire și începe să crească în noi.

Creatorul ne influențează atât din interior, cât și din exterior. Suntem în interiorul luminii albe, care s-a restricționat în mod intenționat, astfel încât să putem exista în ea. Astfel, ne găsim într-un spațiu gol eliberat de prezența Creatorului și nu-L simțim.

O rază de lumină a intrat în acest spațiu gol și a început să construiască obiecte spirituale și lumi în interiorul acestui gol. Prin urmare, suntem în interiorul Creatorului, sub controlul Său deplin. Dar așa arată din partea Creatorului.

Din partea ființelor create, existăm într-un spațiu gol, presupus liber de controlul Creatorului, deoarece nu vedem acest control și nu îl simțim. Prin urmare, credem că suntem stăpânii acestei lumi și ale vieții noastre.

Dar, de fapt, Creatorul ne educă și ne aduce la conștientizarea faptului că nu știm unde suntem cu adevărat. Apoi începem să căutăm de ce depinde viața noastră și să descoperim că există forța superioară care determină și realizează totul și dorim să o dezvăluim.

Așa s-a întâmplat tuturor cabaliștilor din generațiile trecute până când au dezvăluit metoda care ne permite să ne conectăm cu Creatorul și să ne transmită metoda de a dezvălui Creatorul ființelor create în această lume, care se numește înțelepciunea Cabala.

Din Congresul Mondial de Cabala, „Descoperirea vieții în grupul de zece” 27.02.2021, „Ibur în grupul zece”, lecția 5

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed