Să fiți sănătoși!

O lovitură a venit de sus pentru toată umanitatea, afectând în același timp întreaga lume . Și acest lucru este un semn clar că ne găsim în ultima generație și că am ajuns la un sistem global.

Nu suntem tratați de sus separat, ca țări individuale, fiind percepuți ca un organism unitar care se străduiește să avanseze și să se întoarcă la forma de om, Adam, adică la forma sufletului.

Dar cum este posibil să recunosc faptul că dorința mea personală și dorința societății, a întregii umanități, sunt egale în importanță și că am dreptul să mă îngrijesc de mine doar atât cât mă îngrijesc de toată umanitatea? Este ceva foarte dificil deoarece atinge cel mai egoist și dureros punct.

Acesta este însă sistemul integral de calcul care operează în ultima generație iar noi suntem obligați să-l punem în practică.

Dacă celulele unui organism perfect se gândesc la acel corp ca la ele însele, este un semn că tot corpul este sănătos.

Lumea spirituală se află în același loc cu lumea materială, în aceeași dorință de a primi care nu dispare dar este completată de intenția care îi schimbă utilizarea. Persoana rămâne neschimbată, dar trebuie să decidă cum își folosește dorința – în beneficiul aproapelui sau a sa.

Desigur că vom continua să ne gândim la noi înșine, dar n-am putea oare să ne gândim, măcar puțin și la ceilalți? Altfel vom primi lovituri, un virus după altul, care ne vor forța să ne corectăm și să începem să gândim integral și global, ca un sistem interconectat, unic.

Doar că această cale a suferinței este foarte dificilă.

Un virus a infectat toată omenirea și nu se va opri, pandemia va continua să crească dacă nu vom începe să ne gândim unii la alții.

Următorul virus va acționa în așa fel încât nu va mai trebui să mă protejez purtând o mască și menținând o anumită distanță, ci protejându-i pe ceilalți. Dacă nu mă voi gândi la ceilalți mă voi simți rău, voi infecta pe cineva transmițând virusul iar când acesta se va întoarce la mine, mă voi îmbolnăvi foarte grav.

Toate acestea mă vor învăța să am grijă de ceilalți. Singura mea preocupare va fi aceea de a lua toate măsurile astfel încât cei din jur să fie sănătoși și nimeni să nu se infecteze cu virusul meu.

Dacă voi transmite cuiva virusul și apoi îl voi primi înapoi, va fi o adevărată lovitură. Cu alte cuvinte, vom începe să ne gândim cum am putea să nu le transmitem ceva rău vecinilor noștri. Virușii ne vor corecta intențiile și ne vor învăța să nu le facem rău altora. Natura ne-a rezervat multe alte mijloace prin care să ne educe.

Din partea întâi a Lecției zilnice da cabala 5/4/20, “Conectarea lumii în ultima generație”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: