Să înțelegem planul Creatorului

Întrebare: Există în prezent multe tehnici de dezvoltare personală care spun: „Asumați-vă responsabilitatea, stabiliți-vă obiectivele, acționați, lucrați!” O persoană aflată pe drumul nostru se confruntă adesea cu faptul că, Creatorul introduce bețe în roțile sale. Cum se poate acționa corect pentru a face ceea ce este necesar la nivel material și a nu ne abate de la calea noastră spirituală?

Răspuns: În primul rând, este necesar să înțelegem planul Creatorului. Planul este de a aduce o persoană într-o stare absolut liberă. Așa că nicio presiune din partea Creatorului nu este îndreptată împotriva unei persoane, doar către o persoană. Dacă omul percepe corect acest lucru, atunci găsește contactul corect cu Creatorul.

Apoi, trebuie doar să implementați această practică. Veți înțelege treptat că exact această practică vă face liberi, ridicându-vă deasupra egoismului. Vă ridică la calitatea dăruirii și această calitate vă face liberi.

Ni se pare că atributul dăruirii, iubirea, dăruirea către aproape și iubirea pentru aproape, ne subjugă cumva, ne limitează, ne face să ne gândim la alții și să lucrăm pentru alții. Nu. De fapt nu este cazul, fiindcă doar așa putem primi energia superioară, simțirea superioară, fiind o cale de ieșire din această lume, ceea ce se simte ca fiind libertate.

Din KabTv „Fundamentele Cabalei” 17/11/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: