Să obținem nivelul regizorului Teatrului Lumii

În fața noastră există un teatru în care jucăm cu toții. Imaginează-ți că trebuie să decodăm primul nivel în care ne aflăm astăzi, ce se întâmplă în primul act și ce fac personajele în el.

Înțelegem că oamenii din jurul nostru sunt marionete și nu vrem să participăm la acest spectacol, nu la fel de extras și nu ca actori de frunte. Vrem să ajungem la nivelul scenaristului, deoarece el a conceput scena sau, cel puțin la nivelul regizorului.

Dacă ajungem la nivelul scenaristului prin nivelul regizorului, vom decide de ce Creatorul a creat totul așa cum este, de ce este gestionat acest act așa cum este, ce leagă personajele și actorii și, de ce un act urmează altuia într-o anumită secvență; atunci vom fi demni de a urca la nivelul următor.

La nivelul următor, totul va fi total diferit, dar planul este același. Vom reintroduce o anumită lume în care operează diferite forțe, sunt prezenți eroi diferiți, există o situație complet diferită și nimic nu se va asemăna cu ceea ce a precedat-o.

Ceea ce vedem astăzi în această lume nu va mai reapărea nicăieri, la fel cum nu va reapărea pe niciun nivel în viitor, deoarece la fiecare nivel totul este total nou.

Astfel, vom atinge și ne vom adapta treptat și constant la toate cele 125 de niveluri spirituale.

Vom face cunoștință cu gândirea Creației de către Creator și vom descoperi parțial revelări, manifestările și transformările Lui până vom atinge ultimul nivel: planul său complet. Pe El.

Trecerea la niveluri spirituale simbolizează atingerea treptată a Creatorului ca regizor, scenarist și producător al întregului univers care face toate acțiunile, în timp ce orice altceva nu poate mișca sau face nimic, pe interior sau în exterior, deoarece numai El mișcă și operează fiecare atom, fiecare moleculă, fiecare gând și fiecare dorință și aranjează totul la locul său.

Creatorul sau Lumina este un câmp de forță pozitivă. Cu această forță, El operează producția teatrală globală cu scopul de a ne ridica efectiv la nivelul atingerii Sale și, prin această realizare, de a ne asemăna cu El.

Din KabTv „Fundamentele Cabalei” 5/01/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: