Scăderea nivelului de consum

507.04Depresia care învăluie lumea nu este stinsă de niciun iaht, vilă, călătorii sau petreceri. Desigur, asta depinde de nivelul de dezvoltare al țărilor și al societăților pentru că în societățile mai dezvoltate este și mai puternică.

Faptul că vremea consumului se apropie de sfârșit este evident prin creșterea numărului de psihologi, psihiatri, sedative, legalizarea drogurilor etc. Când vine vorba de industrie unde sunt oameni care vor să profite, iar masele nu se lasă abuzate pentru că nu cumpără mărfurile pe care aceştia le produc, aici se pune problema!

Ce vor face cei care trebuie să adauge încă un zero la averea lor? Au o mulțime de lucruri: atât arme, cât și putere, dar nimeni nu cumpără nimic de la ei. Cum le va fi completat contul bancar?

Au creat o economie care depinde doar de puterea de cumpărare a oamenilor. Dacă tu cumperi și apoi arunci, câștigi din nou bani și cumperi și arunci, atunci ei profit, și de asta au nevoie. De asta se bucură. Faptul că toate acestea sunt aruncate, că poluează Pământul și îl epuizează de minerale nu contează. Principalul lucru este să vezi un zero suplimentar în bancă.

Dar ce-ți pasă? Oricât ar încerca să te convingă că trebuie să cumperi, nu mai vrei. Aici este criza, iar ei nu știu ce să facă cu ea.

KabTV „Am primit un apel. Cum să faci o revoluție” 10.02.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: