Scopul oferit de natură

255Întrebare: Întreaga dezvoltare a umanității a fost doar pentru a ajunge la înțelegerea prăbușirii dezvoltării egoiste?

Răspuns: Acest scop este prevăzut de natură. Este descris în Cartea Zohar până la cele mai mici consecințe până în prezent și chiar mai departe.

Întrebare: De ce a avut nevoie omenirea de calea suferinței?

Răspuns: Trebuie să fim conștienți de starea noastră de impas, de comportamentul nostru greșit și de toate loviturile pe care le-am simțit, astfel încât să avem ceva de remediat.

De la realizarea răului și corectarea sa graduală și consecventă vom începe să înțelegem programul naturii. Trebuie să vedem cu claritate că aici ne-am înșelat, dincolo am greșit. Ne vom aminti întreaga istorie a omenirii – cum ne-am mâncat unul pe altul, ne-am omorât, am luptat, am divorțat, ne-am reunit, am murit, am trăit și le-am corectat ​​pe toate pentru că erau greșeli egoiste.

Corectând acum, în noi înșine, nu ar trebui să ne întoarcem cu mii de ani în urmă. Totul se va întâmpla foarte repede, în câteva luni. Dar prin simțirea, realizarea și corectarea diferitelor noastre probleme și greșeli din trecut, pe care le-am acumulat de-a lungul întregii dezvoltări a civilizației, ajungem să cunoaștem stratul superior al naturii, guvernarea superioară.

De ce ne-a afectat negativ? Este în funcție de comportamentul nostru negativ. Și dacă schimb acest comportament într-unul pozitiv, cum mă va afecta? În practică, urmez același program, doar că îl corectez.

Din KabTV “Prim plan” 19.08.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: