Scurte sfaturi din Cabala – 1/6/22

281.02Întrebare: Cât de mult ne putem îngrijora cu privire la calitatea primirii atunci când suntem în calitatea dăruirii?

Răspuns: Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la calitatea primirii. Ar trebui să vă pese doar de calitatea dăruirii, de conexiunea dintre voi. Primirea în forma și cantitatea necesară vor fi dezvăluite oricum între voi.

Întrebare: Care este cel mai înalt grad deasupra noastră la care ne putem ridica acum?

Răspuns: Nu pot să-ți spun asta, depinde de tine. Dar în principiu, acest lucru este nelimitat.

Întrebare: Este posibil să se obțină în grupul de zece o atitudine egală a fiecărui prieten față de muncă?

Răspuns: Este imposibil să obții o atitudine egală. Fiecare are propriile condiții inițiale în grup, în muncă, psihologice și corporale. În niciun caz nu putem trata oamenii în mod egal! Trebuie doar să înțelegem că fiecare este în starea lui.

Întrebare: De ce tot restul naturii, mineral, vegetal și animal, nu este creat în rău? Aceste niveluri de dorință nu trebuie să reziste răului, dar o persoană trebuie.

Răspuns: Aceste niveluri sunt incluse în persoană. Suntem formați din toate cele patru niveluri ale naturii și, atunci când corectăm cel mai înalt nivel (cel uman) din noi înșine, atunci toate celelalte niveluri se conectează la el și participă cu el.

Întrebare: Ce este încluderea reciprocă? Ce includ în mine?

Răspuns: Când vrem să fim cu aceeași intenție, atunci, ca urmare a întoarcerii către lumina superioară, aceasta ne influențează și are loc îincluderea reciprocă a Sefirot în Sefirot, Partzufim în Partzufim. Astfel, începem să ne conectăm cu adevărat la nivel spiritual.

Întrebare: Cum se măsoară forța de conexiune?

Răspuns: Încă nu știm cum să măsurăm forța de conexiune, deoarece aceasta va fi dezvăluită doar ca urmare a atingerii unor grade spirituale.

Întrebare: Cu ce ​​fel de dorință pot umple societatea?

Răspuns: Cu dorința de a ne apropia unul de celălalt, astfel încât calitatea numită Creator să înceapă să se dezvăluie între noi.

Întrebare: Este posibil să ajungem la iubirea pentru alții doar folosind puterea rugăciunii?

Răspuns: Doar prin urmărirea conexiunii dintre noi. Din această conexiune ridicăm o cerere către Creator, adică către calitatea comună a dăruirii, iubirii și conexiunii, care ne-a creat inițial pe toți.

Întrebare: Trebuie să ne sacrificăm toate dorințele pentru a ajunge la forma corectă de conectare?

Răspuns: Trebuie să acționăm cât putem pentru calitatea dăruirii, calitatea conexiunii dintre noi. Asta e tot!

Întrebare: De ce se întâmplă ca prietenii să devină mai buni, mai îndreptați către scop, iar eu devin mai rău și mai îndepărtat de tânjirea după Creator?

Răspuns: Ei bine, asta este minunat! Dacă ȋi poți aprecia mai bine, înseamnă că te ridici. În schimb, dacă te poți evalua ca fiind mai rău, te ridici și tu. Perfect! Felicitări!

Întrebare: Dacă ne-am ridicat deasupra unor contradicții din grupul de zece, am corectat deja vreo conexiune între noi?

Răspuns: Desigur.

Întrebare: Suntem la marea convenție cabalistă. Cum putem trece cu adevărat prin fiecare lecție, fiecare întrebare, fiecare răspuns și nu doar să stăm pe scaun timp de trei ore?

Răspuns: Să stai pe un scaun timp de trei ore este, de asemenea bine, pe de o parte. Dar, pe de altă parte, cu cât ne includem mai mult unul în celălalt, simțim fiecare întrebare, încercăm să răspundem la ea și încercăm să ne includem în prietenii noștri, atunci, desigur, în această măsură participăm la convenție. Participarea depinde de adeziune, conexiune, empatie, asistență reciprocă și includere unul în celălalt.

Din  Convenţia Internaţional ă “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/6/22, „Ab

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed