Scurte sfaturi din Cabala – 3/10/19

Întrebare:  Vorbești despre educația unei singure Europe, ca a unei singure persoane. Care va fi baza pentru creșterea unui nou individ? Cabala este metoda pe care o propuneți? Unde este baza, conceptul căii propuse de dvs?

Răspuns:  Trebuie doar să deschideți cărţile Înţelepciunii Cabala, unde totul este scris și să le citiți.

Întrebare:  Cine este Creatorul? Ceva nu din această lume? Deci, cum poate cineva sa-L inducă pe El în orice?

Răspuns:  Creatorul nu este din această lume, aceasta este corect și precis. El este cea mai înaltă putere de dăruire și iubire. El vă poate dărui numai în măsura în care doriți să vă insuflați proprietățile dăruirii și iubirii în voi. Dacă doriți să dobândiți atitudinea de iubire și dăruire față de ceilalți, atunci trebuie să vă orientați către Creator.

Întrebare:  Ce înseamnă împlinirea unei dorințe?

Răspuns:  Îndeplinirea unei dorințe înseamnă a obține ceea ce îmi doresc. În starea noastră, toate dorințele noastre sunt egoiste și, prin urmare, nu primim împlinirea lor. Chiar dacă obținem împlinire, descoperim mai târziu că am devenit și mai goi. Acest lucru ne învață să nu dorim să fim împliniți în mod egoist.

Întrebare:  S-ar fi putut trezi evreii fără antisemitism?

Răspuns:  Cu siguranță nu! Acesta este motivul pentru care Creatorul ne îndeamnă să ne îndeplinim destinul, instigând la ura către Israel.

Întrebare:  Ce ar trebui să fie învățați în primul rând copiii mici de doi sau trei ani?

Răspuns:  La vârsta de doi sau trei ani, cu siguranță este prea devreme pentru a-i învăța orice. Dar puteți încerca să-i învățați să fie conectați bine cu ceilalți.

Întrebare:  Cum răspunde Creatorul la ceea ce ne înveţi? Simțiți răspunsul Lui?

Răspuns:  Creatorul mă aprobă pe deplin, El răspunde foarte bine și simt acest lucru perfect. Nu glumesc! Puteți face la fel și veţi descoperi.

Întrebare:  Sunt un artist. Vă rog să-mi spuneți de ce sunt necesare artele vizuale și dacă vor fi importante în viitor?

Răspuns:  Nu, acestea nu sunt foarte importante și nu vor fi importante în viitor. Acest lucru se datorează faptului că oamenii vor descoperi o viziune spirituală interioară, care nu poate fi exprimată în niciun fel, ci numai și numai prin sufletul nostru.

Întrebare:  De ce ar trebui să te îngrijești de ceilalți dacă tu însuți ai nevoie de iubire? Ce vreau să spun estecă nu trebuie să-mi pese de mine în primul rând?

Răspuns:  În acest caz nu veți putea niciodată să fiţi satisfăcuți și nu veți simți niciodată iubire. Dacă ai nevoie de iubire, trebuie să iubești pe ceilalți. Și atunci vei începe să simți iubirea pentru tine.

Din KabTV „Răspunsuri la întrebări de pe Facebook” 10/10/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed