Scurte sfaturi din Cabala din 24/11/19

Întrebare: Am cinci frați și cinci surori. Acum toți băieții din familia mea se îmbolnăvesc și unul dintre ei este în stare critică. Mă rog tot timpul desigur și știu această Forță. Ajută rugăciunile mele sau trebuie ca frații mei să o facă singuri?

Răspuns: Ambele sunt necesare, atât rugăciunile tale, cât și rugăciunile lor.

Întrebare: Spuneți că trebuie să simt lumea atât în interiorul meu, cât și în exterior și că, practic, totul este în interiorul meu. Care este diferența dintre mine și exteriorul meu?

Răspuns: Bineînțeles că simțim totul în interiorul nostru, dar acest sentiment este împărțit într-un sentiment intern și un sentiment extern. Acesta este motivul pentru care simțim că existăm în spațiu, în volum, noi și acest volum.

Întrebare: Ateismul este o obținere spirituală sau o denaturare?

Răspuns: Nu are nicio legătură cu Înțelepciunea Cabala. Înțelepciunea Cabala nu are nicio legătură cu religia, în niciun fel.

Întrebare: Suntem obligați să executăm anumite acțiuni odată ce apare în noi dorința de a determina că totul vine de la Creator?

Răspuns: Da, trebuie să efectuați anumite acțiuni. Dacă încercăm cu adevărat să stabilim că totul vine de la Creator, trebuie să ne conectăm treptat cu prietenii din grup și cu întreaga lume.

Întrebare: Trebuie să particip activ la gestionarea Creației sau este suficient pentru mine să o accept și să fiu un observator recunoscător pentru activitatea Creatorului?

Răspuns: Nu trebuie să fii activ și să efectuezi anumite acțiuni, ci încearcă să dezvălui că totul vine de la Creator în toate acțiunile, gândurile și sentimentele tale și că El are ca scop conexiunea ta cu El.

Întrebare: Cum mă ajută conștientizarea că numai regulile Creatorului mă ajută să ating calitatea de dăruire?

Răspuns: Când atragi Forța Creatorului, El îți dăruiește și îți dă acel atribut de dăruire.

Întrebare: Când privesc alți oameni și văd importanța și dorința pe care ei o simt, trebuie să vreau același lucru pe care ei îl consideră important?

Răspuns: Dacă vrei să ieși din starea ta rapid, trebuie să preferi tot ceea ce fac prietenii tăi și să vezi asta ca fiind cel mai important lucru.

Întrebare: Ce trebuie să facem în grupul de femei, pentru ca toată lumea să descopere că totul decurge din Creator și să uităm de noi înșine?

Răspuns: Citiți mai multe articole din Șamati, fiți alături de noi în lecții și aveți grijă nu numai de femei, dar și de bărbații din grupul vostru.

Întrebare: Care este legătura dintre o persoană, Creatorul și Satana?

Răspuns: Satana este forța care se află în fiecare persoană care nu vrea să-L descopere pe Creator. Nu există imagini externe ale lui Satana.

Din KabTV „Fundamentele Cabalei” din 24/11/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed