Scurte sfaturi in Cabala – 2/12/19

Întrebare:  Există situații în care un tsunami de emoții și sentimente te copleșesc și tu stai și nu înțelegi ce se întâmplă cu tine! Cu siguranță înțelegeți că totul vine de la Creator. Ce ar trebui să facem în situații ca acestea? Ar trebui să continui să stau, să ies sau să încerc să sting asta în mine? Sau ar trebui să mă predau pur și simplu emoțiilor și să merg cu fluxul?

Răspuns:  Nu pot eu să vă spun ce să faceţi; trebuie să alegeți. Dar de fiecare dată când încerci să acționezi, vei fi în conexiune maximă cu Creatorul, ca sursă de care depinde situația ta actuală.

Întrebare:  Eu sau noi, în  grupul de zece , avem un fel de influență asupra procesului de ascensiune și coborâre în alte grupuri de zece sau alte grupuri?

Răspuns:  Suntem cu toții într-un singur sistem și, prin urmare, într-o oarecare măsură, influențezi în mod natural toată lumea. Dacă un singur adevărat grup de zece va apărea în grupul nostru mondial, care va lucra în mod constant cu Creatorul, atunci  vom simți asta cu toții. Sper că acest lucru va fi în curând.

Întrebare:  Există o diferență între un gând, o rugăciune și participarea fizică la o convenţie și susținerea unui prieten? Sau sunt necesare ambele?

Răspuns:  Nu pot spune, deoarece fiecare circumstanță trebuie luată în considerare individual, dar, în orice caz, este recomandabil să profitați de toate posibilitățile.

Întrebare:  Un grup de zece este o stare de pregătire pentru a  ne apropia unul de celălalt?

Răspuns:  Un grup de zece este un schelet, un cadru a tot ce a creat Creatorul.

Întrebare:  Cum poți lucra cu gânduri în care vrei să faci ceva rău cuiva și nu poți scăpa de ele, chiar dacă înțelegi că sunt de la Creator?

Răspuns:  Ce înseamnă asta este că nu înțelegeți că acest lucru provine intenționat de la Creator, tocmai astfel încât veți fi conectat cu El și veți determina că „Nu există nimeni în afară de El” (Deuteronom 4:35) și că Creatorul nu vă poate oferi gânduri rele ca acestea despre alții.

Din Lecția de Cabala în limba rusă 2/12/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed