Secretul nemuririi poporului evreu, Partea 3

Secretul eternitatii poporului evreu sta in conexiunea lor cu Lumina Superioara. De-a lungul istorie lor de 5777 ani, incepand cu Adam, sunt conectati cu forta superioara. Cand acesti oameni nu implementeaza conexiunea lor si, prin urmare, nu atrag Lumina Superioara in cantitati suficiente, primesc lovituri din partea Ei.

Daca Lumina Superioara nu este revelata in poporul Israel, sunt bombardati cu greutati si probleme si sunt atacati de invidiosi si dusmani. Pe de alta parte, daca poprul Isarel intareste unitatea, Forta Superioara vine mai aproape de ei, oferindu-le o viata buna.

Toate celelalte natiuni vin si pleaca, inlocuindu-se in istorie. Nici o alta natiune nu s-a pastrat in forma sa originala din Babilonul antic si doar poporul Isarel este etern. Natura este aranjata astfel, incat daca evrei isi indeplinesc misiunea, Lumina emaneaza de la ei catre celalalte natiuni si totul se armonizeaza prin asta.

Totusi, daca poporul Israel nu se supune constructiei naturii: cu alte cuvinte, nu lucreaza la conexiunea lor conform conditiilor date lor, Lumina Superioara se indeparteaza de ei. Apoi, iluminarea Luminii Superioare nu trece prin poporul Israel catre celelalte natiuni si, astfel, se invinovatesc evreii pentru asta.

Natiunile lumii sunt “consumatori” de Lumina Superioara. Poporul Israel trebuie sa fie canalul pentru Lumina care vine de la Creator. Prin urmare, toti trei lucreaza impreuna.

Creatorul loveste poporul Israel, fortandu-i sa se uneasca si sa primeasca Lumina Superioara de la El, pentru a o pasa natiunilor lumii, iar natiunile lumii se pozitioneaza fata de evrei cu prietenie, bunatate sau, din contra, in functie de efortul lor in a atrage Lumina catre ei.

Asa stau lucrurile. Evreii stau intre Lumina Superioara si natiunile lumii si, prin urmare, sufera loviturile de Sus, dar si de jos. Totusi, chiar si in perioada cea mai dificila, chiar si dupa Holcaust, care a avut ca scop distrugerea poporului evreu complet, conform planului nazist, oamenii acestia au rezistat.

Evreii nu pot disparea. La urma urmei, fara ei, toti ceilalti nu ar putea sa reveleze Creatorul. Aceasta revelare poate veni catre ei dor prin poporul Israel. Prin urmare, intreaga lume da vina pe evrei si Creatorul la fel, pentru ca nu isi indeplinesc misiunea.

Secretul nemuririi poporului evreu sta in faptul ca sunt angrenati in realizarea planului naturii. Nemurirea materiala inseamna ca aceasta natiune exista, nu a disparut si nu a fost inca inlocuita de alta natiune.

Cu toate acestea, aceasta este o nemurire temporara, din moment ce intreaga lume este temporara si data noua pentru o perioada de 6000 de ani, care se va termina curand. Pana atunci, trebuie sa ne unim ca un singur corp. La finalul procesului, toate natiunile vor atinge eternitatea, dar nu pe cea materiala, ci pe cea spirituala.

Din emisiunea de pe Kab TV O viata noua din 13.10.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed