Secretul succesului lui Avram

Așadar, Avram a reușit să explice babilonienilor ce trebuie făcut în această viață pentru a ascede la nivelul Creatorului. Cei care l-au auzit l-au urmat, însă Avram a vrut să îi salveze pe toți. În același fel, astăzi noi trebuie să continuăm munca lui Avram.

Suntem obligați să ne deschidem pe noi înșine față de toată lumea în același fel în care a făcut-o AVram și să spunem tuturor despre scopul vieții, scopul creației, despre corecția pe care omul trebuie să o facă. Acesta a fost începutul corecției fiecărei persoane, a întregii lumi, pe care AVram a îndeplinit-o. Și noi trebuie să continuăm în același fel.

Aceasta va fi milă deoarece vom explica tuturor că există o oportunitate pentru a trăi pentru totdeauna, pentru a obține perfecțiune, sănătate și cunoaștere, tot ce și-ar putea dori cineva, să fie umplut cu toate binecuvântările. Și totul începe cu calitatea Hesed, milă. Aceasta este prima corecție a dorinței de a primi plăcere.

Toată lumea trebuie să descopere de ce existăm, la ce formă trebuie să ajungem și cum să implementăm toate acestea astfel încât toate loviturile pe care le simțim acum să treacă pe lângă noi.

Din lecția zilnică de Cabala 10/3/20, “Sukkot”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed