Semnificația Binecuvântărilor Înainte Și După Masă

506.2Semnificația binecuvântărilor înainte și după masă este ca să nu uităm că suntem într-o conexiune constantă, multifațetă, absolută cu forța superioară și, prin urmare, ar trebui să ne raportăm la ea în acest fel..

În toate cazurile vieții, la fiecare pas, chiar și cel mai mic, în fiecare dintre mișcările noastre, interne sau externe, trebuie să simțim că interacționăm cu ea.

Întrebare: Chiar și astfel de acțiuni animalice, cum ar fi consumul de alimente, trebuie totuși să fie binecuvântate?

Răspuns: Dar putem traduce această acțiune de la animală la umană. Dacă simt că primesc acest lucru de la Creator pentru a-mi reînvia corpul și încep să acționez în el în direcția ascensiunii către Creator, spre atingerea Creatorului, atunci nu este vorba doar de consumul animal al unor calorii.

Este scris în sursele primare că ascunderea și revelarea Creatorului mărturisesc despre ceea ce spun: fie îl binecuvântez pe Creator, fie îl blestem. Se dovedește că, dacă Creatorul i se dezvăluie unui om, atunci el Îl binecuvântează involuntar. Iar dacă este ascuns, atunci Îl blestemă involuntar.

Faptul este că Creatorul poate fi ascuns și o persoană nici măcar nu dorește revelația Sa pentru că se teme că aceasta îl va doborî și îi va face rău în faptele sale bune. Prin urmare, ascunderea sau revelarea Creatorului nu este atât de clară, în sensul că, dacă Creatorul este revelat, atunci voi fi neprihănit, iar dacă e ascuns, voi fi un păcătos. Acest lucru este parțial adevărat, dar doar parțial.

Este posibil ca un om să ajungă la o astfel de stare când va putea binecuvânta pe Creator și din stările de ascundere.
De la KabTV  “Stări Spirituale” 2/8/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: