Semnificația spirituală și corporală a viselor

286Visul implică o muncă serioasă din partea creierului nostru, procesează și stochează toate informațiile disponibile acumulate într-o zi sau câteva zile. Informațiile sunt apoi alocate și stocate în arhiva minții noastre. În timpul acestui proces, au loc multe conexiuni aleatorii, astfel încât visele par deseori iluzorii.

De fapt, în timpul stării noastre de vis, au loc decizii și acțiuni serioase. Mintea funcționează foarte intens, dar la un nivel profund, interior, pe care nu l-am explorat încă. Când aceste informații au fost stocate și procesate intern la nivel subconștient, omul este gata să se trezească.

Vedem mereu vise. Ele apar în mod constant în fața noastră, deoarece aceste procese sunt neregulate în mintea noastră.

O persoană este acum pregătită pentru ziua următoare, pentru următoarea percepție corectă a informațiilor bazate pe ziua precedentă și a visului pe care l-a trăit, adică pentru o reevaluare a informațiilor care au avut loc în timpul somnului. Prin urmare, visele, în timp ce vă deconectează de realitate, vă permit să vă resetați corect și să ajungeți la o nouă stare cu o abordare diferită asupra realității.

La fel este și în spiritualitate, întrucât lumea noastră este o reflexie a lumii spirituale.

În spiritualitate, fără a adormi sau a ne deconecta de realitate ca în lumea noastră, ne ridicăm în mod conștient la nivelul următor ca și în ziua următoare. După ce ne-am desprins de nivelul anterior și nu ne-am ridicat încă la următorul, rămânem între ele și dorim să trecem conștient de la unul la altul. Aceasta este noaptea dintre două zile.

Între două realități putem simți astfel de stări pentru care nu suntem pregătiți intern. Putem simți ceea ce nu face încă parte din înțelegerea noastră și putem vedea lucruri pe care, aparent, nu ar trebui să le vedem încă. Încă nu suntem pregătiți pentru ele.

Prin urmare, visele sunt o stare foarte specială, frumoasă, din care poți trage concluzii de anvergură și poți găsi noi aspirații.

Din emisiunea de pe KabTV „Puterea cărții Zohar” # 5

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: