Senzațiile lumii noastre pot fi comparate cu cele spirituale?

537Întrebare: În lumea noastră, există emoții precum prima iubire, nașterea unui copil, rezoluția unor contrarii și soluționarea problemelor complexe. Pot fi comparate aceste sentimente cu cele spirituale?

Răspuns: Da, toate acestea au loc în înțelegerea lumii superioare, dar într-o formă mult mai proeminentă, mai puternică. Aceasta este deja Cabala practică.

Când cineva înțelege proprietățile, forțele și acțiunile superioare care au loc într-o formă latentă, în afara organelor noastre de simț pământești, atunci în conformitate cu aceasta începe să se schimbe pentru a simți mai bine forțele care controlează în secret lumea noastră.

Apoi are ocazia să-și influențeze soarta și tot ce se întâmplă în această lume. Toate dorințele sale ascunse încep să se desfășoare. Începe să-și controleze destinul, să depășească limitele timpului, spațiului, mișcării. Nu mai lucrează sau interacționează cu acele forțe ale naturii pe care științele pământului le studiază în cadrul lumii noastre, ci cu forțe și interacțiuni deasupra lumii noastre.

Din emisiunea de pe KabTV „Stări spirituale” din 12.11.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed