Și roata se învârte înainte

Dacă mai mulți prieteni din grupul de zece sunt în ascensiune și alții simt o greutate și o stare de cădere, este ca o roată care se învârte: o parte se ridică și cealaltă cade, dar roata se mișcă înainte. Și dacă ridicăm o rugăciune comună, atunci o parte a acesteia va consta în recunoștință și cealaltă parte o rugă.

Una nu poate exista fără cealaltă, la fel ca cele două fețe ale aceleiași monede. Prin urmare, este bine să ne simțim așa – este un semn că grupurile noastre de zece sunt complete, perfecte și conține ambele părți.

Chiar și când ajungem la sfârșitul corecției, dorința noastră de a primi nu dispare, nu se schimbă. Doar intenția este corectată. Dacă dorința de a primi ar dispărea, intenția de a dărui ar dispărea și creația însăși ar dispărea.

Prin urmare, nimic nu se pierde, trebuie doar să ne schimbăm intenția, să ajungem din ce în ce mai mult la conexiune și să ne păstrăm toate calitățile. Din adâncimea dorinței și ecranul cu lumină reflectată, din aceste două forțe opuse, va fi construit un Kli perfect.

Din prima parte a lecției zilnice a Cabalei 23.11.2020, „Lucrați cu credința deasupra rațiunii

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed