Simțiți întreaga natură

214Întrebare: Cum se poate explica în limbajul științei că realizarea integrității lumii este legată de ascensiunea unei persoane la niveluri spirituale, cum să includem lumile spirituale în structura universului integral și să explicăm faptul profund al existenței lor?

Răspuns: Știința Cabala este o știință care se dezvăluie unei persoane care trăiește în lumea noastră, atunci, desigur, toate acestea sunt posibile. Trebuie doar să încercăm să înțelegem corect acest lucru și să-l explicăm altora.

Ne atingem lumea în măsura în care egoul nostru crește, se conturează și se dezvoltă. Prin urmare, Cabala este angajată în dezvoltarea egoismului în forma sa corectă, adică în cadrul său correct, atunci când înțelegem dorința de a primi ca dorința de bază a naturii noastre și deasupra ei formăm o altă structură, o dorință de a dărui ca reacție artificială pe care trebuie să o realizăm deasupra noastră.

Cu ajutorul acestor două acțiuni, direcții și intenții, putem simți și înțelege absolut întreaga natură în toate manifestările ei, o putem realiza și o putem transmite altora. Știința Kabbalei ne permite să facem acest lucru.

KabTV „Curs integral”, 19.03.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed