Sistemul de conectare la suflet

264.01Există o legătură între noi care emană din sursa noastră originală de interconectare completă, care se numește sistemul lui Adam din cuvântul „Edomeh – asemănător”. Acest sistem este complet similar cu Creatorul și noi suntem toți particulele lui.

După spargerea sistemului Adam în particule egoiste, ne-am îndepărtat unul de celălalt și am devenit opuși unul față de celălalt. Și acum trebuie să depășim antagonismul, respingerea dintre noi și să revenimla conexiunea globală.

Aceasta este misiunea noastră. Și ar trebui să se realizeze aici, pe Pământ, în această lume. Sistemul de conectare a sufletelor înseamnă că toți trebuie să luptăm în interior pentru o conexiune între noi, pentru a forma o combinație de forțe, gânduri și aspirații care să fie îndreptate numai spre bine.

În cele din urmă, din aspirațiile noastre bune unul față de celălalt, vom crea o stare absolut integrală și interconectată numită Adam sau un suflet comun, care va fi similar cu Creatorul.

Cu alte cuvinte, așa cum corpul uman trăiește datorită interconexiunii celulelor corpului, aici trebuie să fim și noi legați de sentimente și emoții. Și trebuie să înceapă chiar acum.

KabTV „Stări spirituale” 2/1/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: