Societatea coronavirus

Din pagina mea de Facebook Michael Laitman 4/7/20

Liderii lumii doresc, în mod firesc, să restabilească tipul de civilizație pe care l-am avut înainte de Coronavirus, din moment ce ei erau cei din vârf. Au avut putere, control și bogăție, așa că desigur, vor să se întoarcă de unde au plecat. Dar COVID-19 ne-a schimbat viețile tuturor și nu se vor întoarce la ceea ce au fost. Odată ce șocul se va fi încheiat, vom descoperi că viețile noastre au devenit mult mai bune.

Până acum, am fost conduși de o competitivitate nemiloasă; eram fiecare, la gâtul celuilalt, iar singurii care câștigau din aceasta erau cei bogați și puternici. Coronavirusul ne-a obligat pe toți să ne oprim și să regândim totul. De exemplu, nu este ciudat că economia se prăbușește de îndată ce cumpărăm doar ceea ce avem cu adevărat nevoie? Nu ar trebui să fie invers, cumpărând doar ceea ce avem cu adevărat nevoie să construim o piață sănătoasă?

Virusul ne-a obligat să revenim la elementele de bază, la normalitate. Dacă revenim la vechile noastre obiceiuri, natura are multe alte virusuri pe raft. Mesajul pe care ni-l transmite este simplu: „Zilele voastre de ‘care pe care’ s-au încheiat. Dacă nu învăţați să trăiţi unul pentru celălalt, nu veţi trăi deloc.”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: