Sortarea dorințelor

Întrebare: Cum putem să înțelegem ce dorințe putem corecta acum și ce dorințe vom putea corecta mai târziu? Cum să nu pierdem timpul pe ceva ce nu putem schimba?

Răspuns: Într-adevăr, există asemenea dorințe pe care încă nu putem să le corectăm. Dar nu este important. Le putem sorta dacă suntem într-un grup.

Până la urmă, în grup, eu lucrez la măreția dăruirii, la măreția conexiunii. Asta este numită măreția Creatorului, deoarece Creatorul, Însuși nu există – există calitățile conexiunii, dăruirii și iubirii.

Atunci când sunt într-un grup și lucrez la aceste calități, eu sortez dorințele și gândurile care apar în mine și lucrez cu ele.

Întrebare: Ce este mai corect: să mă concentrez pe sortarea dorințelor prietenilor din grup sau să le ofer oportunitatea să mă ajute să-mi sortez dorințele?

Răspuns: Cel mai corect fel este atunci când eu, fiind într-un grup, primesc de la prietenii mei gândurile și dorințele lor, iar eu devin ajutorul lor complet, aliatul și chiar sclavul lor. Astfel, sunt gata să-i ajut în tot, pentru a-și realiza dorințele și gândurile.

Din lecția de Cabala în limba rusă, 4/14/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: