Speranță pentru o generație

431.04Întrebare: L-aţi iubit sau urât pe profesorul dvs. Rabash sau le-aţi simțit pe ambele?

Răspuns: L-am iubit și l-am respectat foarte mult. Dar în același timp, am avut uneori perioade de frustrare: „Ei bine, unde este, ce este, cum este?” și așa mai departe. Totuși nu a fost ură. Acestea au fost perioade de cerere care nu s-au întâmplat des. Ar fi mai bine dacă ar fi mai multe, pentru că este nevoie să ceri.

Când un copil cere de la părinți, el crește mai repede. Îi forțează și crește singur. Este rău dacă nu vrea nimic. Cum va crește? Părinții ar trebui să provoace copiii cu tot felul de jucării, sunete și cu tot ce pot. Acesta este singurul mod în care îi ducem înainte. Nu există nici o altă cale. La fel este și cu adulții și copiii.

Să sperăm că din toate stările noastre vom ajunge la un numitor comun, tocmai la acel comun în care suntem cu toții împreună, iar eu, ei și toate cercurile noastre din lume ne vom aduna într-o singură dorință, într-un singur pumn și lacrimă, ca atunci când primim Tora la poalele Muntelui Sinai.

Sper că se va întâmpla. În principiu acesta este cel mai minunat eveniment care se poate întâmpla. Atunci lumea va vedea de ce există și nu vor mai fi probleme cu nimic în viața unei persoane. Totul va fi aranjat cu privire la posibilitatea de a urca pe scara spirituală la următoarea dimensiune – acum, astăzi și pentru toată lumea.

KabTV „Am primit un apel. Motivul succesului” 1/4/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: