Spiritualitatea este bucurie

Daca o persoana nu este plina de bucurie, atunci nu este intr-o stare spirituala. In spiritualitate, daca vrei sa treci in urmatoarea stare, trebuie sa fie completa starea ta actuala. Asta inseamna ca trebuie sa obtii bucuria in prezent si sa o accepti, ca si cand ai pune un sigiliu pe ea.  Apoi vei putea accede la nivelul urmator, mai inalt.

Daca nu obtii bucuria in starea prezenta, atunci nu va fi completa si s-ar putea sa aluneci mai jos. Chiar daca ai inceput, deja, sa te trezesti si simti starea spirituala, daca nu atingi senzatia de bucurie pentru asta, atunci vei fi aruncat inapoi, jos, intr-un loc in care nu simti deloc spiritualitatea.

Semnul ca ai completat starea ta prezenta este sentimentul de goliciune in dorintele tale egoiste si sentimentul ca vrei sa fii deasupra lor, intr-o stare superioara de altruism. Si, daca esti plin de bucurie, inseamna ca iti doresti cu adevarat altruismul- nivelul urmator. Atunci esti pregatit sa primesti o alta dorinta.

Nu conteaza ce se intampla cu tine pe calea corectarii – ascensiuni sau caderi. Trebuie sa fii mereu fericit, ca si un copilas care incearca sa faca ceva si este fericit, fie ca reuseste, sau nu. Cel mai important lucru este efortul pe care il face. Asta il ajuta sa creasca.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed